UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

В окупованому Криму змушені підпільно торгувати українською ковбасою

Фахівці так званого Держкомітету ветеринарії Криму "продовжують фіксувати випадки торгівлі "з-під поли" сиров'яленими ковбасами українського виробництва"

Про це розповів керівник відомства Валерій Іванов на прес-конференції в Сімферополі, передає Depo.Крим з посиланням на "Новини Криму".

"Як правило, це три-чотири кілограми ковбаси, найчастіше сиров'яленої - найдорожчої. Люди провозять її в ручній поклажі для того, щоб подорожче продати тут і хоч якось звести кінці з кінцями. Такі випадки бувають, але вони поодинокі. Якщо два роки тому їх було більше, то зараз максимум один раз в квартал ми такі випадки фіксуємо", - сказав керівник відомства.

Іванов зазначив, що вилучена продукція "миттєво знищується шляхом спалювання".

 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Крим

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme